Alle collectiesReplay
Vragen ontvangen (replays)

Vragen ontvangen van kijkers terwijl ze je webinarreplay bekijken? Dat kan met WebinarGeek! Accepteer vragen en ontvang ze in je mailbox.

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je vragen ontvangen van de replaykijkers? Volg dan de volgende stappen:

1. Klik op je webinar.

2. Navigeer naar de uitzending waarvoor je de vragen wilt inschakelen.

3. Klik op 'Replay' en kies 'Instellingen'.

4. Klik op de switch bij 'Accepteer vragen' en pas eventueel het e-mailadres aan.

De deelnemers zullen een 'Q&A'-tabblad zien naast de replay video waar ze vragen kunnen indienen. Je ontvangt deze vragen in de inbox van het e-mailadres dat je hebt geconfigureerd. Je kunt altijd later terugkomen en deze instellingen wijzigen.

Accepteer vragen schakel in replay instellingen

Trefwoorden: achteraf, na afloop, reageren