Replay downloaden

De video van de replay kan je na afloop downloaden als mp4-bestand.

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De video van de replay kan je na afloop van het webinar downloaden als mp4-bestand. Er zijn hier twee manieren voor:

Download op de 'Video' pagina

Als je de replay via de 'Video' pagina wilt downloaden, volg dan deze stappen:

1. Klik op het tabblad 'Video's' bovenaan de overzichtspagina van al je webinars.

2. Zoek de replay die je wilt downloaden.

3. Klik op 'Opties' > 'Download' > 'Vraag download aan'.

Download in het webinar dashboard

Als je de replay wilt downloaden via het webinar dashboard, volg dan deze stappen:

1. Klik op je webinar.

2. Navigeer naar de uitzending waarvan je de replay wilt downloaden.

3. Klik op 'Replay' > 'Download replay' > 'Vraag download aan'.

Download Replay door naar de uitzending te gaan

Het duurt ongeveer 30 tot 60 minuten tot de video klaarstaat. Je ontvangt dan een e-mail met de downloadlink. Hiervoor wordt het e-mailadres gebruikt uit je account onder 'Mijn account' > 'Persoonlijk'.

Let op! De link om de replay te downloaden is maar 7 dagen geldig. Wil je na deze periode de replay nog een keer downloaden dan moet je een nieuwe downloadlink aanvragen.

Het videobestand bevat de video (het camerabeeld en gedeelde scherm), de slides en video injecties die zijn toegevoegd door middel van ons eigen video upload systeem. Video injecties toegevoegd door middel van YouTube, interacties en chatberichten zijn niet opgenomen in de video.

Let op! De replay download zal maximaal 5 video injecties bevatten die zijn toegevoegd door middel van ons eigen video upload systeem. Je kunt een schermopname maken of de replay bewerken als workaround.

Je kan het gedownloade bestand afspelen met verschillende programma's, zoals VLC player. Ook kan je de video bijvoorbeeld uploaden naar YouTube.

Heb je problemen met het bewerken van de video? Upload deze dan naar YouTube om hem daarna weer te downloaden. Dit laatste bestand kan je meestal gebruiken in video editing-software. Ook kan je de YouTube-link gebruiken om de opname beschikbaar te maken als on demand of automated webinar.

Trefwoorden: download, downloading, herhaling