Automated webinars
Interacties inplannen automated webinar

Bij automated en on demand webinars is het mogelijk om interacties vooraf in te plannen.

Stefan avatar
Geschreven door Stefan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij automated en on demand webinars is het mogelijk om interacties vooraf in te plannen. Het zijn namelijk geen live webinars.

Gebruik je de opname van een live webinar? Dan komen de interacties die je hebt ingezet tijdens het live webinar op precies hetzelfde moment in beeld tijdens je automated webinar. Deze interacties kan je eventueel nog bewerken en verwijderen. Ook kan je de starttijd wijzigen.

Interactie aanmaken

1. Selecteer het webinar dat je wilt bewerken.

2. Klik op 'Webinar bewerken'.

3. Navigeer naar de tab 'Interacties'.

4. Klik op 'Interactie aanmaken' om een nieuwe interactie aan te maken of op 'Bewerk' om een bestaande interactie te bewerken.

5. Links bij 'Tijden' kan je de starttijd en duur van de interactie instellen. Bij een poll kan je ook nog aangeven hoe lang de resultaten in beeld moeten blijven staan nadat de stemming is beëindigd.

De 'Starttijd', 'Stemtijd' en 'Resultaten tonen' tijd instellen voor een poll.

Trefwoorden: quiz