IP restricties

Configureer een set van IP-adressen om toegang tot je webinars te beperken.

Tim avatar
Geschreven door Tim
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Let op! De optie IP-restricties is niet in elk pakket beschikbaar. Meer informatie hierover kan je vinden op de pricingpagina.

Configureer een set van IP-adressen om toegang tot je webinars te beperken.

Klik rechtsboven op 'Account' > 'Mijn account' > Webinar veiligheid > 'IP restricties' (onder 'Privacy & Veiligheid').

Stel 1 IP-adres per regel in.

Het instellen van IP adressen die jouw webinars mogen bekijken

Als je dit hebt gedaan, kan je per webinar instellen of je het webinar op IP-adres wil beperken.

Ga naar 'Webinar bewerken' en klik op 'Registratie' > 'Instellingen' > 'Schakel IP-restricties in'.

Nadat je dit hebt ingesteld, kunnen alleen bezoekers vanuit je lijst met IP-adressen zich registreren voor je webinar en je webinar bekijken.

Zodra mensen met een ander IP-adres je webinar proberen te bekijken of naar de registratiepagina gaan, zien ze de volgende foutmelding:

Melding die men krijgt als ze een webinar proberen te kijken met een IP adres dat niet toegestaan is

Trefwoorden: Internet Protocol, beveiliging