De optie IP-restricties is niet in elk pakket beschikbaar. Meer informatie hierover kan je vinden op de pricingpagina.

Configureer een set van IP-adressen om toegang tot je webinars te beperken.

Klik rechtsboven op 'Account' > 'Mijn account' > 'IP-restricties' (onder 'Privacy & Veiligheid').

Stel 1 IP-adres per regel in.

Als je dit hebt gedaan, kan je per webinar instellen of je het webinar op IP-adres wil beperken.

Ga naar 'Webinar bewerken' en klik op 'Registratie' > 'Geavanceerd'.

Nadat je dit hebt ingesteld, kunnen alleen bezoekers vanuit je lijst met IP-adressen zich registreren voor je webinar en je webinar bekijken.

Zodra mensen met een ander IP-adres je webinar proberen te bekijken of naar de registratiepagina gaan, zien ze de volgende foutmelding:

Trefwoorden: Internet Protocol, beveiliging