Beperk registratietijd

Beperk de registratietijd met deze instelling.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bezoekers kunnen zich registreren voor het webinar op elk moment voor het webinar begint en nadat het webinar begonnen is.

Schakel deze instelling in om de registratietijd te beperken.

Volg de onderstaande stappen om deze functie in te schakelen:

1. Klik op het webinar

2. Klik op 'Webinar bewerken'

3. Klik op 'Registratie'

4. Klik op 'Instellingen' en scroll naar 'Beperk registratie tijdslot'

5. Klik op de switch om de het registratie tijdslot in te stellen. Je hebt twee opties:

1. Je kunt instellen dat bezoekers zich kunnen registreren tot een bepaalde tijd voor het webinar begint.

2. Je kunt instellen dat registratie mogelijk blijft gedurende een bepaalde tijd ná de start van het webinar. Let wel dat niemand zich zal kunnen aanmelden nadat het webinar afgelopen is.

Let op! Als je de waarden op nul laat staan terwijl de instelling aan staat, sluit de registratie zodra het webinar gepland staat te beginnen.

Het registratie tijdslot beperken