On demand webinars
Afspeelsnelheid on demand webinar

Je kunt instellen of kijkers wel of niet in je on demand webinar de afspeelsnelheid kunnen aanpassen. Lees er hier meer over.

Erik avatar
Geschreven door Erik
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In een on demand webinar staat standaard de instelling 'Kijkers kunnen de afspeelsnelheid veranderen' aan. Mocht je deze instelling willen aanpassen kun je de volgende stappen volgen:

1. Klik op het on demand webinar.

2. Klik op 'Webinar bewerken'.

3. Navigeer in de editor naar 'Webinar' > 'Webinarpagina'.

4. Schakel de instelling 'Kijkers kunnen de afspeelsnelheid veranderen' uit.

Afspeelsnelheid on demand webinar uitschakelen.