Registratie
Geavanceerde registratie-instellingen
Limiteer het aantal uitzendingen dat zichtbaar is

Heb je meerdere uitzendingen voor een webinar, maar wil je niet dat men ze allemaal kan zien? Limiteer het aantal zichtbare uitzendingen.

Dewi avatar
Geschreven door Dewi
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je van plan bent een webinar meerdere keren te geven heb je misschien al meerdere data ingesteld. Wanneer je dat doet, zien je bezoekers alle geplande data. Met deze instelling zet je een limiet op het aantal uitzendingen dat bezoekers op de registratiepagina zien.

Het beperken van het aantal uitzendingen dat zichtbaar is voor bezoekers is ook erg handig wanneer je een automated webinar hebt met een terugkerende uitzending.

Deze instelling heeft effect op het volgende:

• Het aantal uitzendingen zichtbaar op de registratiepagina van het webinar

• Het aantal uitzendingen voor het webinar op het Channel

• Het aantal beschikbare uitzendingen in de ‘Inschrijven voor een volgend webinar’ CTA

Je zal nog steeds alle geplande uitzendingen zien in je account. Deze instelling heeft enkel effect op bezoekers van de registratiepagina.

Het aantal uitzendingen op de registratiepagina beperken

Een limiet zetten op het aantal uitzendingen dat bezoekers op de registratiepagina zien is makkelijk.

1. Open in WebinarGeek het webinar waar je het limiet voor wilt instellen

2. Bewerk het webinar door op ‘Webinar bewerken’ te klikken

3. Ga naar ‘Registratie’

4. Ga naar ‘Instellingen’

5. Scroll tot je ‘Limiteer het aantal uitzendingen zichtbaar voor bezoekers’ ziet en klik op de switch

6. Kies het aantal uitzendingen dat je op de registratiepagina wilt laten zien

7. Klik op ‘Update’

Het aantal zichtbare uitzendingen beperken

Je hebt nu een limiet gezet op het aantal uitzendingen dat bezoekers op de registratiepagina zien!