Extra uitzending(en)

Ga je een webinar meerdere keren geven? Dan kan je gemakkelijk een extra uitzending toevoegen.

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je een webinar meerdere keren wil geven? Dan hoef je geen extra webinar aan te maken, maar kan je gemakkelijk een extra uitzending toevoegen aan je webinar.

Deze extra uitzendingen zijn gelijk te zien op de registratiepagina.

De bezoeker van de registratiepagina kan via een dropdownmenu de uitzending kiezen die het beste uitkomt.

Ontdek hier meer tijdbesparende features!

Extra uitzending toevoegen

Om een extra uitzending toe te voegen, kun je de volgende stappen volgen:

1. Navigeer naar je webinar.

2. Klik op 'Webinar bewerken' en scroll in het 'Algemeen' tabblad naar beneden tot 'Data en tijden'.

3. Klik op '+ Extra uitzending toevoegen'.

4. Selecteer de datum en het tijdstip van de extra uitzending en klik op 'Opslaan'.

Je kan zoveel uitzendingen toevoegen als je wil. De extra uitzendingen zijn direct zichtbaar op de registratiepagina.

Tip! Je kan de ā€˜Limiteer het aantal uitzendingen zichtbaar voor bezoekersā€™ instelling gebruiken om ervoor te zorgen dat bezoekers niet alle uitzendingen zien. Hier lees je daar meer over.

Extra uitzendingen toevoegen aan het webinar

Extra uitzending verwijderen

Tijdens het aanmaken van je webinar

Om een uitzending te verwijderen tijdens het aanmaken van je webinar, klik je op het prullenbak-icoon naast de uitzending.

Een uitzending verwijderen bij een gepubliceerd webinar

Als je het webinar al hebt aangemaakt en je wil een uitzending verwijderen, kun je de volgende stappen volgen: Navigeer naar je webinar.

1. Klik op 'Webinar bewerken' en scroll in het 'Algemeen' tabblad naar beneden tot 'Data en tijden'.

2. Klik op 'Bewerk' > 'Verwijder alle gegevens'.

3. Bevestig de pop-up.

Het kan even duren voordat het webinar verdwijnt.

Let op! De statistieken en eventuele inschrijvingen van deze uitzending worden ook verwijderd.

Verwijder uitzending van een webinar na publicatie