Wil je een webinar meerdere keren wil geven? Dan kan je gemakkelijk een extra uitzending toevoegen aan je webinar.

Deze extra uitzendingen zijn gelijk te zien op de registratiepagina.

De bezoeker van de registratiepagina kan via een dropdownmenu de uitzending kiezen die het beste uitkomt.

Extra uitzending toevoegen

Klik op het webinar waarvoor je een extra uitzending wil toevoegen en klik vervolgens rechts op 'Webinar bewerken'.

Scrol door tot 'Data en tijden' en klik op '+ Extra uitzending toevoegen'. Selecteer dan de datum en het tijdstip van de extra uitzending en klik op 'Opslaan'.

Je kan zoveel uitzendingen toevoegen als je wil. De extra uitzendingen zijn direct zichtbaar op de registratiepagina.

Extra uitzending verwijderen

Om een uitzending te verwijderen tijdens het aanmaken van je webinar, klik je op het prullenbak-icoon naast de uitzending.

Als je het webinar al hebt aangemaakt en je wil een uitzending verwijderen, klik je eerst op het webinar en vervolgens op 'Webinar bewerken'. Scrol dan omlaag naar 'Data en tijden' klik op 'Bewerken' > 'Verwijder alle gegevens' bij de uitzending die je wil verwijderen.

Let op! De statistieken en eventuele inschrijvingen van deze uitzending worden ook verwijderd.