Account
Google en Microsoft account

Maak een WebinarGeek account aan met je Google of Microsoft account en log er daarna mee in.

Dewi avatar
Geschreven door Dewi
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om een WebinarGeek account aan te maken met je Google of Microsoft account. Daarna kan je met dat Google / Microsoft account inloggen.

Registeren met Google of Microsoft

Let er wel op dat er enkele beperkingen bij Google / Microsoft accounts komen kijken.

• Het is niet mogelijk om het e-mailadres of wachtwoord van het WebinarGeek account te veranderen, omdat deze niet bestaan bij accounts die gemaakt zijn via een Google / Microsoft account.

• Het is ook niet mogelijk om het wachtwoord te herstellen van het WebinarGeek account, omdat deze niet bestaat bij een account die gemaakt is via een Google / Microsoft account.

• Tweestapslogin en beveiligingssleutels zijn niet beschikbaar.

• Extra gebruikers binnen het account die niet inloggen met Google / Microsoft kunnen nog wel tweestapslogin en beveiligingssleutels gebruiken.

• De eigenaar van het account kan nog wel vereisen dat extra gebruikers binnen het account tweestapslogin en/of beveiligingssleutels moeten gebruiken, mits de extra gebruikers niet met Google / Microsoft inloggen.

Je kan contact met ons opnemen op de chat om jouw Google / Microsoft account naar een normaal account te veranderen.