Nadat iemand zich heeft ingeschreven voor het webinar, komt deze persoon op de bevestigingspagina terecht. Deze pagina kan je aanpassen.

Bevestigingspagina bewerken

Klik op het webinar > 'Webinar bewerken' > 'Registratie' > 'Bevestigingspagina'.

Klik dan op de oranje button 'Bevestigingspagina bewerken' om naar de page editor te gaan.

Hier wordt automatisch gepersonaliseerde informatie voor de inschrijver getoond. Je kan in de header ook aanpassingen maken.

Klik hier voor uitleg over de page editor.

Eigen URL instellen als bevestigingspagina

Je kan ook je eigen bevestigingspagina gebruiken. Bijvoorbeeld een pagina op je website.

Klik op je webinar > 'Webinar bewerken' > 'Registratie' > 'Bevestigingspagina'.

Klik dan onder de oranje button op het potlood om een eigen URL in te stellen.

Voeg de URL toe en klik op opslaan.

Iemand die zich inschrijft, wordt nu doorgestuurd naar de ingestelde webpagina.

Let op! Vanaf 1,5 uur voor het webinar begint, krijgen de inschrijvers de countdown (aftelklok) of kijkpagina te zien. Ze worden dan dus niet doorgestuurd naar de ingestelde URL.

Bij betaalde webinars wordt de bevestigingspagina van WebinarGeek gebruikt vanwege de betaaloptie.

Dit gebeurt er als een kijker zich dubbel inschrijft.

Als de bezoeker zich opnieuw inschrijft met dezelfde gegevens dan komt hij/zij/hun terecht op een pagina van WebinarGeek. De melding die de kijker ziet, geeft aan: ‘Er is al een aanmelding op dit e-mail adres. Klik op onderstaande button om de bevestigingsmail nogmaals toegezonden te krijgen.’

Voor deze pagina wordt de opmaak van de registratiepagina gebruikt. Alleen de tekst verandert dus in de melding. De tekst kan je niet aanpassen.