Laatste voorbereidingen

Het is bijna zover, je gaat een live webinar starten. De laatste voorbereidingen worden getroffen en wij helpen je hier graag mee!

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is bijna zover, je gaat een live webinar starten. Controleer of alles klaar staat en werkt:

• Is je presentatie geüpload en heb je sprekersnotities toegevoegd?

• Staan al je interacties klaar om te starten tijdens het webinar?

• Heb je de video-injecties ingesteld als je deze wil gebruiken?

• Staan de chatinstellingen goed?

• Heb je, als je dat wil, een evaluatieformulier en een salespagina klaar staan?

• Heb je alle co-presentatoren en moderators toegevoegd?

• Zijn de microfoon en camera goed aangesloten?

• Is de verbinding met het internet stabiel en sterk? Gebruik je een bekabelde verbinding?

• Heb je een succesvol test webinar gehouden? Dat is erg belangrijk, zodat je zeker weet dat alles goed werkt.

• Staan alleen de programma’s die je nodig hebt tijdens het webinar open op de computer?

Ben je er klaar voor? Dan kun je de live omgeving openen. Je kan de live omgeving betreden vanaf 3 uur voordat het webinar staat gepland.

Dit doe je door op 'Open live webinar' te klikken in het webinar dashboard. We raden je aan om dit ongeveer 15 minuten voor aanvang van het webinar te doen.

Open Live Webinar-knop met aftelklok erboven

Trefwoorden: controle, check, controleren