Het is bijna zover, je gaat een live webinar starten. Allereerst controleer je of alles klaarstaat en werkt:

• Heb je een succesvolle test gedaan? Als je een andere computer, internetverbinding, webcam of microfoon gebruikt dan bij de test, doe dan eerst een nieuwe test met de nieuwe set-up.
  • Staan al je interacties ingesteld?
  • Is je presentatie ingeladen?
  • Heb je zo veel mogelijk programma‚Äôs afgesloten op je computer en staat alleen open wat je nodig hebt voor je webinar?

Ben je er klaar voor? Dan kun je de live omgeving openen. Je kan de live omgeving betreden vanaf 3 uur voordat het webinar staat gepland.

Dit doe je door op 'Open live webinar' te klikken in het webinar dashboard. We raden je aan om dit ongeveer 15 minuten voor aanvang van het webinar te doen.

Trefwoorden: controle, check, controleren