Klik in het webinar dashboard op 'Open live webinar' om in de live omgeving te komen.

Selecteer bij de instellingen de juiste microfoon en camera (als dat nodig is). Controleer of je goed in beeld bent en of wij geluid ontvangen.

Tijdens het live webinar kan je van microfoon en camera wisselen. Hier lees je er meer over.

In de live omgeving, zie je gelijk je eigen camerabeeld en de presentatie (als deze is geüpload). Kies de weergave waarmee je het webinar wilt beginnen.

Klik bijvoorbeeld op het camera-icoon als je alleen het camerabeeld wil laten zien of op de presentatie om alleen de presentatie te tonen. Klik hier voor meer informatie.

Let op! Als je geen presentatie hebt geüpload heb je deze optie niet.

Je kan de weergave tijdens het hele webinar wijzigen.

Zodra je er klaar voor bent, kan je klikken op 'Start live webinar'. Op dat moment begint ook de opname.

Als je live bent, begint het webinar voor jou en voor je kijkers. Rechtsboven zie je een timer lopen die aangeeft hoe lang je webinar al bezig is. Naast de tekst 'Live' zie je ook het aantal kijkers op dat moment.

Trefwoorden: beginnen