Resultaten toetsing

Hier vind je de resultaten terug van je toetsingscriteria. Hier zie je hoeveel procent is geslaagd en hoeveel er zijn geslaagd of gezakt.

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De statistieken kan je vinden in je webinar dashboard. Klik op het webinar > 'Statistieken' > 'Interacties' > 'Toetsing' om de resultaten van je toetsingcriteria in te zien.

Bovenaan zie je een percentage dat aangeeft welk deel van de kijkers geslaagd is. Daarnaast zie je het aantal dat geslaagd of gezakt is. Onderaan vind je de lijst met kijkers en de resultaten op individueel niveau.

Je kan ook alle toetsingsresultaten herberekenen met de knop ‘Herbereken toetsingsresultaten voor alle kijkers’. In dit artikel kan je meer lezen over hertoetsing.

Klik rechtsboven op ‘Exporteer naar CSV’ om de resultaten te exporteren.

Toetsingsresultaten in de statistieken

Trefwoorden: test, resultaten, uitslag