Statistieken en data
Chatberichten teruglezen

Alle berichten die via de chat binnenkomen, worden opgeslagen. Deze kan je via de statistieken van het webinar terugvinden onder 'Chat'.

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Alle berichten die via de chat worden verstuurd tijdens het webinar, worden opgeslagen. Deze kan je via de statistieken van het webinar terugvinden onder de 'Berichten'.

Je vindt de statistieken in je webinar dashboard.

Klik op het webinar > 'Statistieken' > 'Berichten'.

Bovenaan zie je een grafiek die de activiteit in de chat tijdens het webinar weergeeft per minuut. Zo kan je zien op welk moment in de presentatie de meeste vragen zijn gesteld.

Onder de grafiek kan je een uitzending selecteren en vind je nog een tabel met meer statistieken over de chat.

Nog verder naar beneden zie je alle gesprekken. Hier kan je alle chatberichten nalezen.

Chatgesprekken exporteren

Het is mogelijk om de chatberichten te exporteren naar een CSV-bestand. Klik op het webinar > 'Statistieken' > 'Berichten' > 'Exporteer naar CSV'.

Zo kan je vragen die nog niet zijn beantwoord, handig opvolgen. Je kan de gesprekken ook gebruiken om een 'vraag en antwoord'-lijst te maken en na te sturen. Je kan de gesprekken op deze manier ook importeren in je CRM-systeem om de data toe te voegen aan een contact.

Chatgesprekken exporteren naar CSV

Vragen tijdens een on demand webinar of replay

De vragen die bij een on demand webinar of bij de replay worden gesteld, kan je ook terugvinden in de statistieken. Deze vragen worden ook automatisch naar je e-mailadres gestuurd.

Trefwoorden: terugzien, overzicht, bekijken, chats, chatgeschiedenis