Handouts en bijlages

Hoe je handouts en bijlagen kan delen met je publiek.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan handouts of bijlagen delen met je publiek door een link te delen naar het bestand in een cloud service zoals Google drive. Daarna deel je deze link in een mail of via een Call to action.

Handouts delen voor of na het webinar

• Voeg deze link toe aan een bevestiging, herinnering of follow-up email.

• Dit kan je doen door een hyperlink of button toe te voegen aan je email. Lees hier hoe je buttons of hyperlinks toe kan toevoegen aan je email.

• Inschrijvingen kunnen de link of knop gebruiken om toegang te krijgen tot het bestand.

Handouts delen tijdens het webinar

Kan ik ook direct bestanden bijvoegen bij een e-mail of webinar?

Nee, momenteel is het niet mogelijk om bijlagen direct toe te voegen aan WebinarGeek emails of webinars. Als alternatief kan je een automatisering opzetten met je eigen mailingsoftware via onze integraties.

Ontdek hier meer tips om het meeste uit je trainings en cursussen te halen met onze features!