Statistieken betalingen

Hier vind je de statistieken terug van de betalingen van je betaalde webinars.

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Overzicht van betalende deelnemers

De statistieken kan je vinden in je webinar dashboard. Klik op het webinar > 'Statistieken' > 'Betalingen'.

Bovenin zie je een grafiek met het bedrag dat je tot nu toe met het webinar hebt opgehaald. Je ziet het aantal betaalde inschrijvingen en het totale brutobedrag.

Onder 'Betaalde inschrijvingen' vind je alle mensen die zich hebben ingeschreven. Je ziet daar ook de betaalstatus per inschrijving.

Voor uitgebreide informatie over een inschrijving klik je op 'Opties' en vervolgens op 'Informatie betaling'.

Betalingsinformatie van een inschrijver in 'Opties'> 'Informatie betaling'

Wil je een overzicht van alle betalingen? Klik dan hier voor meer informatie.

Toegang intrekken

Je kan ervoor zorgen dat het voor een inschrijver niet mogelijk is om het webinar te bekijken.

Ga naar 'Statistieken' > 'Betalingen'. Klik op 'Opties' en vervolgens op 'Maak kijken niet mogelijk'.

Maak kijken niet mogelijk voor een inschrijver die al heeft betaald

Toegang verlenen

Je kan inschrijvers ook toegang geven tot je webinar terwijl ze nog niet hebben betaald.

Ga naar 'Statistieken' > 'Betalingen'. Klik op 'Opties' en vervolgens op 'Maak kijken mogelijk'.

Maak kijken mogelijk voor een inschrijver die nog niet heeft betaald

Deelnemerslijst exporteren

Je kan een deelnemerslijst van alle inschrijvingen exporteren naar een CSV-bestand.

Ga naar de statistieken van het webinar. Klik op 'Registratiepagina', 'Betalingen' of 'Kijkers' en klik dan op 'Exporteer naar CSV'.

Het CSV-bestand bevat 2 extra kolommen, waarin staat of iemand al heeft betaald en welk bedrag die persoon heeft betaald.

Betaalde campagne statistieken en conversies

WebinarGeek biedt een integratie met Google Tag Manager. Door de koppeling met WebinarGeek plaatsen we de GTM-container automatisch op al je openbare pagina's. Vervolgens kan je beginnen met het configureren van uw conversies en andere statistieken in Tag Manager. Ja kan in principe bijna elke tag of pixel verbinden met GTM, de meest gebruikte zijn Google Analytics en de LinkedIn Insight Tag. Zo kun je meer inzicht krijgen in je (betaalde) campagnes en metrics bijhouden.

Bekijk dit help-artikel over het configureren van Google Tag Manager met WebinarGeek.

Trefwoorden: betalen, betaald, paid