Bij automated en on demand webinars plan je interacties vooraf in. Je ben er namelijk niet live bij als presentator om ze te starten.

Gebruik je de opname van een live webinar? Dan worden de interacties die je hebt gebruikt tijdens dit webinar bij je on demand webinar op hetzelfde moment ingezet. Je kan interacties deze nog bewerken en eventueel verwijderen. Ook kan je de starttijd wijzigen.

Interactie aanmaken of bewerken

Om een nieuwe interactie aan te maken of te bewerken, ga je naar het on demand webinar en klik je op 'Webinar bewerken' > 'Interacties'.

Maak een nieuwe interactie aan of klik op 'Bewerk' om een bestaande interactie aan te passen.

Links bij 'Tijden' kan je de starttijd en duur van de interactie instellen. Bij een poll kan je ook invullen hoe lang je wil dat de resultaten in beeld blijven staan, nadat de poll is gesloten.

Trefwoorden: quiz, poll