Klik op je webinar > 'Webinar bewerken' > 'Registratie' > 'Integraties'.

Een koppeling met je favoriete e-mailmarketingprogramma zorgt ervoor dat een inschrijving voor je webinar direct aan een lijst wordt toegevoegd.

Om ervoor te zorgen dat dit gebeurt, maak je een trigger aan voor jouw koppeling.

Zo’n trigger zet een proces in actie, nadat een zogenaamd 'event' heeft plaatsgevonden. Bijvoorbeeld een nieuwe inschrijving voor je webinar.

Triggers kunnen op accountniveau worden ingesteld of per webinar. Zo heb je altijd alle controle over hoe de koppeling werkt.

Lees hier meer over in het instellen van triggers op accountniveau.

Trigger per webinar toevoegen

Nadat je een koppeling hebt gemaakt met de marketingtool, kan je triggers instellen. Bij het aanmaken van een webinar is het mogelijk om een trigger voor dit specifieke webinar in te stellen. Deze geldt dan alleen voor dit webinar.

Klik op je webinar > 'Webinar bewerken' > 'Registratie' > 'Integraties'.

Kies de gewenste integratie en klik op 'Nieuwe webinartrigger'.

Kies de gewenste trigger en selecteer vervolgens de actie die je wil uitvoeren.

Klik op 'Voeg trigger toe' om de trigger te activeren voor dit webinar.

Trigger per webinar verwijderen

Klik op het webinar > 'Webinar bewerken' > 'Registratie' > 'Integraties'.

Om de trigger te verwijderen klik je op de integratie waar je de trigger hebt ingesteld.

Klik vervolgens op 'Opties' > 'Verwijder'. Deze trigger is nu verwijderd voor dit specifieke webinar.

Trefwoorden: samenvoegen