Als je je account extra wil beveiligen, kan je tweestapsverificatie inschakelen. Met dit beveiligingsproces gebruik je niet alleen je wachtwoord, maar heb je ook een extra code nodig hebt om in te loggen in WebinarGeek. Deze extra code vraag je op met een app op je telefoon.

Tweestapslogin inschakelen

Klik rechtsboven op 'Account' > 'Mijn account' > 'Tweestapslogin.

Download Google Authenticator of Authy op je mobiel.

Scan vervolgens vanuit de app de QR-code in je account en voer de code in om de tweestapslogin in te schakelen.

Tweestapslogin uitschakelen

Wil je tweestapslogin uitschakelen?

Ga dan naar 'Account' > 'Mijn account' > 'Tweestapslogin' en klik op 'Uitschakelen'.

Trefwoorden: veiligheid, beveiliging, controle